ДОБРЕ ДОШЛИ В КАТЕГОРИЯ:
Безалкохолни Напитки

Енергийни, газирани и не-газирани безалкохолни напитки с отлично качество на ексклузивна цена. Доставка на посочен от вас адрес.

Безалкохолни Напитки

Показва 1 до 15 от 18 (2 страници)


Не е редно да организирате купон и да забравите да осигурите разнообразие от безалкохолни напитки. Partidrinks.bg е борса, от която на цени на едро можете да закупите безалкохолните за всяко празнично събитие, включително детски рождени дни и други празници. Погрижили сме се нито един вид напитка да не липсва на вашата трапеза. Доставяме поръчаните продукти в цялата страна.

Какво ви предлагаме?

С огромното разнообразие от продукти, предлагано на пазара днес, за повечето хора думата безалкохолно означава нещо различно. За едни това е содата в най-чистия ѝ вариант, но за други може да бъде натуралният сок, енергийната напитка или пък популярните газирани напитки като Швепс, Coca Cola и Fanta.

Ето защо се погрижихме да включим в продуктовия си асортимент всеки възможен представител на безалкохолното. Като утвърдена столична борса с осезаемо онлайн присъствие в цялата страна, ние предлагаме всички видове безалкохолни напитки на едро, тоест на цени многократно по-ниски от тези на предлаганите дори в големите вериги магазини.

От каталога ни можете да си изберете:

Не-газирани

Натуралните сокове са подходящи за хора от всяка възраст и най-доброто решение за малките деца. Когато е избран продукт на престижна марка, неговото качество и чистотата на съставките е гарантирано. Сковете на марката Cappy, съдържат целия витаминен комплекс, съдържащ се в суровината (зрелите плодове).

Децата обожават вкусния плодов вкус на натуралните сокове. С тях, освен, че са добре хидратирани, те си набавят у нужната доза витамини за силен имунитет. Възрастните също ги обичат. Все пак натуралният сок влиза в състава на много свежи екзотични алкохолни коктейли. Комбиниран с водка, джин или който и да е друг вид спиртна напитка, сокът му придава по-лек и многократно по-приятен плодов вкус.

Енергийни

Като утвърдена комбинация с някои видове алкохол, днес консумацията на напитките тип енергийни (газирани и негазирани) бележи сериозен ръст не само в нашата страна, но навсякъде по света. Енергизиращите питиета се консумират и самостоятелно, като ободряващо и тонизиращо средство. В тях количеството кофеин често надвишава това на кофеина, съдържащ се в чистото еспресо кафе.

Заложихме на най-добрите марки енергийни безалкохолни напитки 9MM и Redbull , предлагайки ги на цени на едро. Офертата ни е особено примамлива за редовите потребители в цялата страна, но и страхотен вариант за собствениците на увеселителни заведения, барове и ресторанти. Консумацията им от деца не е препоръчителна, поради риск от нежелани странични реакции – обикновено раздразнителност и проблеми със съня.

Класически

Наричаме ги класически, защото тяхната популярност датира от десетилетия. Любимите на няколко поколения потребители Fanta, Cola и Schweppes, са важна част от асортимента ни, представящ видовете газирани напитки. Газировката им е точно в предпочитаната от клиента степен, а сладостта им се дължи на подсладители, вместо на захар.

Coca Cola Zero е идеално решение за диабетици и хора, подложени на нисковъглехидратна диета. В нея няма бяла рафинирана захар, но вкусът е все така приятен и сладък. Колата от вашето детство в много по-нискокалоричен вариант. Фантата е представена в каталога ни в цялото богатство от плодово – екзотични вкусове. Газираните безалкохолни напитки от въпросните видове се предлагат в алуминиеви кутийки (кен) в разфасовка от 330мл. Цената е за стек.

Безалкохолна бира – бъдете част от купона

Бира с 0% алкохол – мечтата на всеки шофьор, който иска да се почувства активен участник в купона. Няма нищо лошо в това да изпиете една и дори повече бири по време на обяда или празничната вечеря. Напитката няма да се отрази на трезвата ви преценка, на координацията и най-вече на алкохолната проба, в случай че ви спрат за проверка.

Безалкохолната бира на Heineken е направена по иновативна технология. Два пъти варена и ферментирала с уникалната А-мая на марката, тя има лек и супер приятен малцов вкус, обогатен с различни плодови аромати. Предлага се с няколко плодови вкуса. Partydrinks.bg ви предлага разнообразие от безалкохолни напитки на едро. Цените на някои видове са за стек от 6, 12 и 24 бр.

 

Виж още

АБОНИРАЙТЕ СЕ!

ПОЛУЧАВАЙТЕ НАШИТЕ АКТУАЛНИ СУПЕР ПРЕДЛОЖЕНИЯ ПРЕДИ ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ!