Добре дошли в марка: Baileys

Baileys

Бейлис е напитката с невероятно плътен вкус, включваща класическа ирландска сметана и меко ирландско уиски. Характерно за нея е, че всеки момент е подходящ за консумация. Сладката мекота ще ви освежава през лятото и топли през зимата. Каталогът ни предлага традиционните вариации на бейлиса – Chocolat Luxe и Original Irish Cream, както и много други интригуващи вкусове.

Шоколадово-млечен мус, на който всеки иска да се наслади

Преди да се потопим в луксозното усещане, което любимият на всички ни Baileys дава, нека се върнем към самото начало. Историята на плътния кремообразен ликьор започва в Дъблин през 1974г. Дейвид Данд е човекът с визия за създаването на нещо ново, безапелационно луксозно и изискано. Вдъхновен от усещането за промяна, витаещо във въздуха, той пристъпва към реализиране на мечтата си да създаде ликьор, който да поглези сетивата, както никой друг.

Заедно със запален екип от технически експерти (Дейвид Глъкман, Том Джаго, Сив Уилсън и Мак Макферсън), Дейвид Данд стартира мисията на живота си, а именно да създаде рецептата на Бейлис, който днес ви предлагаме на супер изгодна цена. Резултатът е безсрамно сладка бленда от две от най-сладките съставки на Ирландия – богат млечен крем и най-доброто уиски.

В традицията на изобретателния ирландски дух, първата версия на рецептата за Baileys е създадена с обикновен кухненски миксер. Крайният продукт е носил желания вкус, но смесването на съставките така, че да не се отделят след бутулиране се оказало доста сложна задача. Дейвид и екипът му обаче са били твърдо решени никога да не се отказват.

След три години на тестове, експерименти и проблясък на гениална идея, най-накрая пробивът е налице. Двамата необичайни партньори се сливат в една идеално гладка бленда, създавайки уникална напитка, обичана от хората по целия свят. Baylis се предлага на не по-малко сладка цена в над 150 страни по света.

Той не само е първият крем-ликьор, но и най-предпочитаният. Въпреки това, в която и точка на земното кълбо да се намира, напитката не се е откъснала от своите корени. И днес всяка бутилка Baileys Original Irish Cream се прави в Ирландия, където започва епичната му история.

Най-доброто от Ирландия, събрано в бутилка

Оригиналната рецепта за Бейлис включва единствена по рода си комбинация от първокласна сметана, тройно дестилирано уиски и микс от фини спиртове. На практика това е Ирландия в цялата ѝ прелест, затворена в елегантна заоблена бутилка от тъмно стъкло. Всяка капка сметана в състава на напитката се доставя от малки местни семейни ферми.

Ежегодно 38 000 топ-породи ирландски млечни крави произвеждат над 220 милиона литра прясна сметана специално за създаването на Baileys. Тези крави, познати още като дамите на Бейлис, прекарват 300 дни в годината на свободна паша в пищните зелени полета на Ирландия, наслаждавайки се на свеж ирландски въздух и слушайки плейлисти с любимата си музика. Щастлива крава е равносилно на вкусна сметана, ако не знаете.

И понеже финият млечен крем заслужава също толкова обаятелни партньори, към него се добавят първокласно отлежало ирландско уиски от местните дестилерии, луксозни ванилови шушулки и богати какаови зърна, които да добавят специфичния шоколадов характер на напитката.

Вдъхновени от процеса по производство на сладолед, създателите на пазената в дълбока тайна рецепта гарантират еднакво превъзходен вкус на всяка бутилка. Две години по-късно, вкусът на ликьора е същият, какъвто е бил в деня на бутилирането, при това без да са добавяни изкуствени консерванти.

Години на тестови изпитани, задълбочени технически познания и прецизен подбор на първокласни компоненти, са били нужни, за да се получи единственият крем-ликьор в света със срок на годност две години. Опитайте и новата бленда от белгийски шоколад, оригинална ирландска сметана и тройно дестилирано ирландско уиски, обединени в едно незабравимо шоколадово удоволствие - Baileys Chocolat Luxe.

Колекцията ни включва Бейлис в различни разфасовки – от 500мл., 700 мл и 1 л.

АБОНИРАЙТЕ СЕ!

ПОЛУЧАВАЙТЕ НАШИТЕ АКТУАЛНИ СУПЕР ПРЕДЛОЖЕНИЯ ПРЕДИ ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ!