Добре дошли в марка: Imperial Collection

Imperial Collection

Показва 1 до 7 от 7 (1 страници)

Imperial Collection

Макар продуктите, представени в настоящата страница да не са по джоба на средностатистическия потребител, Partydrinks.bg се е погрижил да ви предложи специалната водка Imperial Collection на възможно най-изгодна цена. Всяка разновидност от раздела има пълното основание да бъде гордостта на компанията производител Ladoga Group JSC (Russia). С такова питие е лесно да накарате гостите си да се почувстват специални.

Концепция, базирана на традициите във висшето общество в Русия

Концепцията на водка Imperial Collection се основава на традициите на висшето общество по времето на царска Русия. Визуалното представяне е вдъхновено творбите на великия руски бижутер Карл Фаберже. Усещането за лукс и изящество, граничещо с безразсъдно разхищение е налице.

Концепцията на Ладога е всъщност реализирана в две линии: „Imperial Collection Vodka” - декантер с четири шот чаши, и „Imperial Collection Egg” - подаръчен комплект, включващ декантер и четири шот чаши от венецианско стъкло в кутия във формата на великденско яйце на Фаберже.

Водките от сериите Super Premium Golden Snow са не по-малко атрактивни от тези от луксозните бижутерски издания. Голяма част от продукцията на марката е носител на престижни международни награди. С двойни златни медали от международния конкурс на спиртните напитки в Бевърли Хилс са наградени сериите: Carafe in Pearl, Ruby Faberge Egg и Imperial Collection Super Premium Vodka.  

Уникалните кутии във формата на яйце, в стил, вдъхновен от творбите на Карл Фаберже, са истинският шедьоври на марката ImperialCollection. Корпусът им е изработен от металопласт, покрит с емайл от различен по цвят пясък, украсен с позлатени елементи и цветни кристали.

Водка ImperialCollection е уникален продукт, с чист, мек и изискан вкус, създаден за истински ценители. Обединявайки историческите традиции на производството на водка в Русия и ексклузивното представяне, компанията Ладога създава не просто перфектната водка, а шедьовър, показващ майсторството на ръчната изработка.

Всеки артикул от този раздел е подходящ подарък за важен човек и за специален повод. С водките на тази марка ще поглезите всичките си сетива. Наздраве!

АБОНИРАЙТЕ СЕ!

ПОЛУЧАВАЙТЕ НАШИТЕ АКТУАЛНИ СУПЕР ПРЕДЛОЖЕНИЯ ПРЕДИ ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ!