PartyDrinks.BG е електронен магазин, който доставя напитки с гарантирано качество и най-добри цени на своите клиенти. До момента в портфолиото ни са включени над 2000 различни артикула, като непрекъснато добавяме нови продукти.

Различните ни варианти за доставка на напитки са подходящи както за фирмени и частни събития, така и за подаръчни идеи или лични колекции, а също така и за всеки повод, в който са необходими продукти с гарантирано качество директно до вас.

PartyDrinks.BG продава към клиентите си по цени на едро, като няма ограничения в количеството на поръчваните от клиентите ни продукти. Може да направите поръчката ви в интернет на адрес www.PartyDrinks.BG, където може да разгледате цените на всеки от артикулите ни.

PartyDrinks.BG доставя продукти директно от вносителите и производителите на българските продукти и това е рецептата, която гарантира най-добрата цена от една страна и гарантираното качество от друга страна на продуктите, които продаваме. Разбира се най-голямото ни предимство е удобството, което гарантираме на клиентите ни при доставка на продукти до всеки адрес в България.

Начините на плащане са гъвкави, като всички наши клиенти могат да платят, както в брой при доставка на продуктите (наложен платеж при доставка), така и с карта, акаунт в Ипей (Epay.BG), банков превод и дори на каса на Изипей. Издаваме фактура с платежен документ за всяка транзакция, което е гаранцията за качеството на продуктите и услугите ни.


АБОНИРАЙТЕ СЕ!

ПОЛУЧАВАЙТЕ НАШИТЕ АКТУАЛНИ СУПЕР ПРЕДЛОЖЕНИЯ ПРЕДИ ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ!