Магазин за марков алкохол на ексклузивни цени

Добре дошли в Partydrinks.bg – предпочитаният онлайн магазин за алкохол. Тук ще откриете огромен асортимент от висококачествени алкохолни и безалкохолни напитки на цени, каквито други магазини не могат да предложат. Ще ви впечатлим с невероятно разнообразие от селекции, вкусове и марки. Нека купонът започне! Ние ще ви помогнем да го организирате по най-лесния начин.

Какво ви предлагаме?

Като лицензирана борса за алкохол в София, компанията ни работи директно с вносители и производители, а това означава винаги по-ниски от обичайното цени. Цената е сериозен стимул да поръчвате от нас, защото алкохолът, поне този с високо качество не е никак евтин. Не се отказвайте от планираното празненство и от спонтанното решение за почерпка. Има вариант да избегнете свръх големия разход.

В каталога ни са представени почти всички видове алкохол. Която и да е любимата ви напитка, ние я предлагаме, и то в оригинален вариант с гарантирана чистота и автентичен вкус. Марките, на които базирахме селекцията от продукти, ни правят предпочитан доставчик не само от ценителите, но от всички, за които качеството и класата на алкохола е важен фактор при покупката.

Питиетата, които имаме готовност да ви доставим включват:

Спиртни

Спиртните напитки варират в широк диапазон спрямо базова суровина, метод на дестилиране, вкусови качества и начин на консумиране. Не са нужни задълбочени познания, за да е ясно кои видове питиета са аперитив, кои се сервират заедно с храната, кои се поднасят с десерта или след края на тържествения обяд/вечеря.

Традиционната за страната ни ракия е класически аперитив, а тя самата се произвежда в толкова много плодови варианти – гроздова, сливова, кайсиева, дюлева, крушова и дори пъпешова. В каталога ни ракията е отлично представена – по-добре, отколкото в най-престижния физически магазин за алкохол в София.

Алкохолният градус при различните видове ракии варира между 35 – 45° - гаранция за една приятна мекота и наситен букет от аромати. Разфасовките също предлагат разнообразие. Можете да поръчате съвсем малко количество – 200 мл, както и голяма бутилка от 2L. Най-масово предлаганата разфасовка при традиционния за страната ни вид алкохол е 500 и 700 мл.

Водката е любимо питие на много от нашите клиенти. Ето защо сме се погрижили да предложим този вид алкохол на много изгодни цени и в максимално разнообразие. По спиртно съдържание качествената водка се доближава до отлежалата ракия. Алкохолното ѝ съдържание обикновено е 40°, но може да достигне и 56°.

Ценителите на безцветната спиртна течност знаят как да я консумират, и преди всичко как да отличат чистия спиртен дестилат, за да се насладят максимално на вкуса и ефекта. Видовете водка в електронния ни магазин за алкохол ще удовлетворят всяко потребителско предпочитание. Имаме и първокласни подаръчни комплекти като Beluga Allure  + чаши, поднесени в стилна кутия, облечена в кожа.

Селекцията ни от алкохолни напитки с висок градус включва още текила, ром, коняк и бренди, които галят небцето с богатството си от вкусове и аромати. Всеки артикул, представен в каталога ни би бил идеалният подарък за специален човек и повод. Не само съдържанието, но и самата опаковка – стъклена бутилка е произведение на изкуството. Заслужава си да добавите подобен екземпляр в специалната си колекция от питиета.

Коктейли и аперитиви

Винаги е подходящо време за освежаващ коктейл, а повод все ще се намери. Не е нужно да полагате каквито и да е усилия, за да се снабдите с оригинален джин, Amaretto, After Shock, Baileys, Benedictine и първокласни екзотични ликьори. Единственото, което трябва да направите, е да поръчате предпочитания алкохол онлайн. Ние ще го доставим на посочен от вас адрес.

Коктейлите и аперитивите се вписват идеално и в нашата култура и бит, защото традициите и начинът на живот постоянно се променят. Добрата новина е, че могат да се консумират по всяко време, без да е нужен специален повод и особена подготовка. Все пак, не забравяйте да приготвите и поднесете коктейлите по правилния начин – в идеално съотношение на различните съставки, в подходящите чаши и задължително добре охладени.

Бира и вино

Кой не обича пенливото питие, базирано на зърнено-житни култури, което познаваме под името бира? Тя е масово консумирана, и следователно добре представена в специализираната ни борса за алкохол. В продуктовия ни каталог са представени цели 45 вида бира. Наред с масово консумираните в страната ни, предлагаме и специалните линии на едни от най-старите европейски пивоварни.

Виното – напитката на боговете е питие, заслужаващо специално отношение и внимание. Колекцията ни от червени и бели вина е наистина впечатляваща. Към момента поддържаме на склад над 250 вида бели, червени, пенливи, розе и дори сини вина от почти всяка точка на земното кълбо, включително: Нова Зеландия, Северна Америка, Аржентина и разбира се – Франция.

Нашата мисия – Вашият купон може да започне СЕГА!

Partydrinks.bg е утвърден склад за евтин алкохол в София, достъпен в цялата страна, благодарение на своето онлайн присъствие. Не разбирайте погрешно думата „евтин”, защото ниските цени на предлаганите от нас продукти съвсем не означават ниско качество – напротив! Класата на всяко питие в продуктовата ни гама е изключително висока.

Основна дейност на компанията ни е продажба и доставка на марков алкохол в цялата страна. Работим както с търговски обекти, така и с редови потребители. Наша мисия е да ви помогнем в организацията на важни тържества, официални събития, романтични вечери и спонтанни домашни купони. Доставяйки напитките до врата, ние сваляме една тежест от плещите ви, позволявайки ви да се насладите максимално на специалния празник.

Виж още

АБОНИРАЙТЕ СЕ!

ПОЛУЧАВАЙТЕ НАШИТЕ АКТУАЛНИ СУПЕР ПРЕДЛОЖЕНИЯ ПРЕДИ ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ!