ДОБРЕ ДОШЛИ В КАТЕГОРИЯ: Бира

Бира от България и цял свят за рожден ден и парти с доказано качество на топ цена от онлайн магазин PartyDrinks.BG. Доставка на всякакви количества.

Бира

Показва 1 до 15 от 57 (4 страници)


Бира от България и цял свят с доставка до адрес за рожден ден или вашето парти с гарантирано качество и най-добра цена от онлайн магазин PartyDrinks.BG

Ако се питате къде се предлага бира на едро в София, то специализираният ни онлайн магазин за алкохол е вероятно най-доброто решение. Partydrinks.bg ви дава достъп до цели 45 разновидности, произведени от водещи пивовари, познати в целия свят. За вашия купон, за да се насладите максимално на мача, и просто за да имате чаша първокласно пиво в ръка, ние доставяме поръчаните продукти на адрес в цялата страна.

Любимото питие в подходящ за сезона вариант

Бирата, противно на схващането не е само лятно освежаващо питие. Дори в класическита ѝ разновидност можете да я консумирате през цялата година, но ако държите да получите напитка с по-наситен вкус и с леко затоплящ ефект, заложете на тъмното пиво. Ще ви изненадаме с избора от тъмни видове бира.

Класическата светла бира на цена на едро е винаги страхотна идея. Просто изберете от каталога ни любимата марка, или тази, която все още не сте опитали. По-изгодна оферта от нашата няма да ви предложат нито големите търговски вериги, нито пък борсите, които в по-голямата част, знаете, работят единствено с бизнес клиенти – магазини, барове и ресторанти.

Най-добрата бира предлагаме ние, включително Крафт пивото, което е просто амброзия за доказани ценители на пенливата слабоалкохолна напитка. На тази разновидност ще обърнем по-специално внимание, но преди това, нека ви представим в детайли бирите, които ви предлагаме.

Логично, най-сериозно представена в каталога ни е бирата тип Lager. Която и българска марка бира да обичате, знайте, че тя принадлежи именно към тази разновидност. Lager бирите се произвеждат в няколко варианта – светла, тъмна, Пилзнер, Европейски амбър и Бок. Цветът и вкусовите нюанси се определят от времето на съхранение след приключване на ферментацията.

Възползвайки се от редовната промоция на бира в нашата онлайн борса, е добре да знаете какво представлява видът Лагер, заемащ голям процент от продуктовата ни гама. Характерно за бирата от въпросния вид е, че тя ферментира при ниска температура – около 5-15 °C, като за целта се използват специфичен вид бирена мая. Дрождите са едноклетъчни гъби, хибрид между Saccharomyces uvarum и Saccharomyces carlsbergensis.

Процесът на ферментация на бирите Лагер е по-бавен от този на вида Ейл. Освен това има дълъг период на отлежаване при още по-ниска температура около 0 °C. През това време течността изсветлява и се насища с въглероден диоксид. Именно на процесите на карбонизация, бирата дължи силната си газировка.

По правило Lager са леки бири с по-малко наситен аромат от останалите разновидности. Те са предпочитани от болшинството редови консуматори, поради което този вид пиво представлява 90% от продукцията на всички пивовари по света. В случай че се снабдите с точно такъв тип бира на промоция, задължително я консумирайте добре охладена, без значение от сезона.

Нека обърнем внимание и на бирите, класифицирани като Крафт. За истинските ценители най-хубавата бира е крафт продукцията. Тя е един вид бутиков продукт, произведен в малки количества от микропивоварни и понякога от частни (домашни) пивовари. Тя се произвежда от по-голямо количество суровини, които същевременно са и с по-високо качество.

Нищо чудно, че вкусовите ѝ качества превъзхождат многократно продукта, предлаган от индустрията. Процесът на производство изключва напълно пастьоризиране и филтриране, което позволява да се запазят всички полезни вещества съдържащи се в микса от суровини. Крафт пивото се прави от четири съставки – хмел, вода, малц и бирена мая (дрожди).

Kraft пивоварството не е новост, като дори в страната ни вече има регистрирани малки пивоварни, използващи домашната технология на производство. В случая става дума за наистина хубава бира на по-висока цена, но бутиковите продукти по правило се търгуват на стойност, надвишаваща тази на заводските стоки. Бутиковите бири са и с по-голямо съдържание на алкохол - между 5 и 10% спрямо 4-4.5% при обикновените.

Разцветките и вкусът на пивото се менят непрекъснато, понеже всеки производител се стреми да предложи нещо ново на запалените почитатели на пенливата напитка. Например специалното червено пиво Bernard Lager има плътен пикантен вкус, примесен с деликатен аромат на карамел.

Днес пивото се предлага в немислими преди години вкусови вариации, включително с вкус на лимон и 0% алкохол. Интересното е, че дори ексцентричните видове имат свой запазен кръг почитатели. Ето защо, сме се опитали да задоволим изцяло потребителските предпочитания, предлагайки продукцията на утвърдени марки от цял свят. Любимите марки на Северна Америка и Мексико присъстват в каталога, наред с добре познатите вече в страната ни немски и чешки брандове.

Защо да изберете нашия онлайн магазин за покупката?

Да откриеш бира, която си опитвал някъде в чужбина с оригинално качество и на много изгодна цена не е толкова лесно, въпреки огромното предлагане в някои специализирани магазини. С наша помощ задачата се улеснява значително, особено за хората, живеещи в региони, където предлагането е повече от скромно.

Ние сме специализиран онлайн магазин за бира тип борса, поради което цените ни са многократно по-ниски от тези в магазините. Предвид факта, че продаваме любимата на всички напитка в по-големи разфасовки (на кашон и стек), е логично цената да се окаже фактор при избора на място за покупка.

Магазинът ни е идеалният вариант за жителите на столицата и тези от цялата страна. Когато организирате многолюдно тържество като сватба, юбилей или кръщене, е важно да осигурите алкохолните и безалкохолните напитки за своите гости. Ние ще свалим товара от плещите ви, доставяйки заявените стоки в желаното количество на посочен от вас адрес.

Работим с нужната отговорност и експедитивност, така че дори поръчки направени в последния момент да пристигнат навреме. Вашият купон е наша отговорност и грижа. На вас остава единствено привилегията да се почерпите с качествен алкохол на изгодни цени и да се веселите по начина, по който винаги сте мечтали да го направите.

Виж още

АБОНИРАЙТЕ СЕ!

ПОЛУЧАВАЙТЕ НАШИТЕ АКТУАЛНИ СУПЕР ПРЕДЛОЖЕНИЯ ПРЕДИ ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ!