Добре дошли в марка: Beluga

Beluga

Уникалната по рода си Vodka Beluga на супер изгодна цена. Partydrinks е мястото, където се предлага разнообразие от оригинален марков алкохол на цени на едро. Тук е представен артикул, с който се гордеем, и с право. В каталога ни, престижната марка е представена в цялото възможно разнообразие от видове – Allure; Allure Skin, Celebration, Gold Line, Noble, Transatlantic Racing, заедно със страхотни подаръчни комплекти.

Уникална история на един уникален бранд

Белуга е водка, която се предлага на по-висока цена, отколкото повечето водки, включително класните марки. В това няма нищо странно, защото тя е различна по стил и вкус, заради нейните специфични характеристики. Това е лукс в бутилка, предназначен само за ценители. Всяка глътка носи усещане за кристалната чистота на естествените сибирски водоизточници.

Историята на Beluga не е древна, но буди възхищение. Тя се произвежда и бутилира от Мариинский ликероводочный завод, построен специално за производството на лимитирани количества от класната напитка. Производствената база стартира своята дейност през 1900г., но по-интересен е изборът на нейното местонахождение – Сибир.

Заводът, който дестилира Белуга водка е разположен на стратегическо място. В радиус от 300км няма други предприятия и изобщо населени места, които биха могли по някакъв начин да повлияят на екологичното равновесие в производствената зона. Освен това, за производство се използва кристално чистата Артезианска вода, която определено оказва благоприятно въздействие върху качеството на крайния продукт.

Един интересен факт буди възхищение. Мариинский ликероводочный завод е пословичен със строгия контрол на качеството, касаещ всеки етап от производството. По този начин може да се гарантира, че съдържанието на всяка отделна партида е с еднакво, и преди всичко изключително високо качество.

Водата е ключов компонент в производството на водка Beluga, представляващ 60% от уникалната ѝ формула. Друг компонент е специален малцов спирт „Люкс”, рядко намиращ се в съвременните водки, главно поради високата му цена и трудоемка схема на дестилиране. Производственият процес също така изисква двойна филтрация през кварцов и сребърен филтър.  Крайната фаза на производство включва съзряване, което може да продължи до три месеца.

Специалната рецепта на водка Белуга е на пръв поглед съвсем проста – това е просто много чист етилов спирт, дестилиран от покълнали ечемичени зърна, блендиран с кристално чиста изворна Артезианска вода. Самият процес на обработка на суровините обаче е много специфичен. Благодарение на многото специфични детайли, водката е с изключително мек вкус и едва доловим аромат на зърно.

Сложният и консумиращ време производствен метод е причината емблематичната Beluga vodka да се предлага на значително по-висока цена. И дума не може да става за масова продукция в големи мащаби. Тази напитка се произвежда в ограничени количества, което я прави още повече желана от ценителите.

Видове

Белуга се предлага в шест вкусови варианта - Noble, Transatlantic, Allure, Goldline, Celebration and Beluga Epicure by Lalique. Всяка разновидност създава различно усещане у консуматора, защото за създаването ѝ са използвани различни зърнени миксове, включително малцово зърно.

Производителят открехва леко завесата по отношение технологията на производство на популярната по целия свят серия Beluga Noble Russian Vodka. Тя също се произвежда от зърнен спирт Люкс (част от него включва и малцово зърно) и пречистена сибирска изворна вода. Въпреки че артезианската изворна вода е естествено чиста, за целите на производството тя също трябва да премине през двойна филтрация, чрез кварцов пясък и специален сребърен филтър.

След дестилацията има трети етап на пречистване, включващ филтрация през 10,5-метрова филтърна колона, състояща се от брезов въглен. Преди бутилиране водката си почива 30 дни. Този период на почивка очевидно позволява на молекулярните компоненти да се стабилизират, което създава по-гладко усещане и вкус на кадифе при консумиране.

Интересното е, че Beluga водка съдържа и други специални съставки (в изключително малки количества) като мед, екстракт от овес и екстракт от Silybum Marianum (млечен бял трън). Добавянето на малки количества допълнителни компоненти е в съответствие с традиционните европейски методи на производство.

Всеки дестилат има своя собствена рецепта и свои собствени специални съставки. Именно тези съставки се използват в много малки пропорции, за да допринесат за индивидуалния характер на конкретната разновидност. Количествата са наистина минимални. Обикновено тези допълнителни съставки се измерват в части на милион.

Бутилката, независимо за коя серия става въпрос, е уникална и различна от масово използваните стъклени опаковки. Тук говорим за специален вид френско стъкло, което подчертава кристално чистият цвят на напитката. Всяка бутилка е ръчно декорирана с изображение на величествената риба (бяла есетра), на която е кръстена водката.

Всичко в бутилката, капачката и етикета говори за изключително внимание към детайла. Сребърният етикет е супер лъскав и изчистен от излишни елементи. Синтетичният корков цилиндър затваря плътно течността, гарантирайки запазване на уникалните качества на напитката. Той също така е и свидетелство за невероятния професионализъм на производителя.

В колекцията ни посветена на класната марка ще откриете и специални подаръчни комплекти. Тук луксозното излъчване е още по-силно забележимо. Можете да закупите бутилка Noble от 1л, представена в изискана кутия заедно със сет за хайвер, както и комплект, включващ оригинална чаша, декорирана по идентичен начин със самата бутилка.

АБОНИРАЙТЕ СЕ!

ПОЛУЧАВАЙТЕ НАШИТЕ АКТУАЛНИ СУПЕР ПРЕДЛОЖЕНИЯ ПРЕДИ ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ!