Газирани напитки

Показва 1 до 15 от 43 (3 страници)


Енергийни

Като утвърдена комбинация с някои видове алкохол, днес консумацията на напитките тип енергийни (газирани и негазирани) бележи сериозен ръст не само в нашата страна, но навсякъде по света. Енергизиращите питиета се консумират и самостоятелно, като ободряващо и тонизиращо средство. В тях количеството кофеин често надвишава това на кофеина, съдържащ се в чистото еспресо кафе.

Заложихме на най-добрите марки енергийни безалкохолни напитки 9MM и Redbull , предлагайки ги на цени на едро. Офертата ни е особено примамлива за редовите потребители в цялата страна, но и страхотен вариант за собствениците на увеселителни заведения, барове и ресторанти. Консумацията им от деца не е препоръчителна, поради риск от нежелани странични реакции – обикновено раздразнителност и проблеми със съня.

Класически

Наричаме ги класически, защото тяхната популярност датира от десетилетия. Любимите на няколко поколения потребители Fanta, Cola и Schweppes, са важна част от асортимента ни, представящ видовете газирани напитки. Газировката им е точно в предпочитаната от клиента степен, а сладостта им се дължи на подсладители, вместо на захар.

Coca Cola Zero е идеално решение за диабетици и хора, подложени на нисковъглехидратна диета. В нея няма бяла рафинирана захар, но вкусът е все така приятен и сладък. Колата от вашето детство в много по-нискокалоричен вариант. Фантата е представена в каталога ни в цялото богатство от плодово – екзотични вкусове. Газираните безалкохолни напитки от въпросните видове се предлагат в алуминиеви кутийки (кен) в разфасовка от 330мл. Цената е за стек.

Виж още

АБОНИРАЙТЕ СЕ!

ПОЛУЧАВАЙТЕ НАШИТЕ АКТУАЛНИ СУПЕР ПРЕДЛОЖЕНИЯ ПРЕДИ ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ!