ДОБРЕ ДОШЛИ В КАТЕГОРИЯ: Вода

Предлагаме ви избор от висококачествени напитки на отлична цена. Доставка, независимо от количествата в цялата страна..Поръчайте вашата любима марка вода - минерална, изворна, трапезна или газирана

Как да изберете?
Минерална
Изворна
Трапезна


Всичко за вашето парти и забързано ежедневие

Водата е живот, и в това твърдение няма никакво преувеличение. Тук в Partydrinks.bg ще откриете трапезна и минерална вода от най-чистите извори на България, предоставена на цена на едро. Подбрали сме малка разфасовка, която ще ви бъде най-удобна за консумация, независимо дали сте на парти, спортувате или гоните ежедневните си служебни задачи.

Водата, предлагана в бутилиран вид се дели на три основни разновидности – натурално минерална, изворна и трапезна. Бутилирана, тя се пуска в търговската мрежа, и често името на конкретния продукт е показател за географския регион, от който се добива. Има значение кой вид пиете ежедневно, защото всяка разновидност има специфичен химичен състав, който може да е показан или противопоказан конкретно за вас.

Нашата дейност включва продажба и доставка на бутилирана минерална вода, сред която ще откриете природната течност и в газиран вариант. Содата, както е още позната, е любима напитка на много хора, включително под формата на разредител за някои видове спиртни напитки.

Водите, предлагани в каталога ни биват:

Свикнали сме да възприемаме всички бутилирани води като минерализирани, но всъщност с това наименование се обозначават само строго определени марки и видове. За да бъде класифицирана като минерална вода, тя трябва да се добива единствено и само от защитени подземни водоизточници с дълбочина над 600 – 700 м.

Минералната има специфична степен на минерализация с уникален баланс на минерални соли, който остава непроменен. Течността не търпи никаква допълнителна обработка, защото е с доказана чистота. Различните региони на страната ни имат уникални минерални извори с доказани лечебни свойства. Водите на Горна Баня, Девин и Банкя са с отлично балансиран минерален състав и подходящи за активни хора.

Както минералната, и бутилираната изворна вода е с изцяло естествен произход. Тя се добива от строго определени, защитени подземни извори, намиращи се по-близо до повърхността на земята от минералните. Нейното минерално съдържание е по-ниско и сравнително постоянно. Тъй като изворите са изследвани и регламентирани като природно чисти, течността не подлежи на никаква обработка преди да бъде бутилирана.

Минералният баланс на изворните води ги прави подходящи за ежедневна консумация. Поради по-ниската им минерализация, обикновено са подходящи за консумация от малки деца и хронично болни хора. Задължително условие е марката да показва географския произход на водата.

За разлика от минералната и изворната, масово предлаганата трапезна вода може да се добие от всеки водоем, включително от водопреносната мрежа. Тя по дефиниция е промишлено обработена преди бутилиране, за да бъде годна за консумация. Това, което я отличава от чешмяната, е липсата на вредни примеси в състава ѝ.

Болшинството видове трапезни води се подлагат на допълнителна обработка по метода на обратната осмоза. При него от течността се отстраняват всички вредни примеси, включително бактерии, тежки метали и пестициди. Поради стария и амортизиран водопровод в повечето региони на страната ни, експертите препоръчват водите, които се пият да бъдат трапезни или домашно филтрирани.

Що се касае до розовия етикет на бутилката, той не е показател за произхода и вида на течността. Всички бутилирани разновидности могат да се обозначат с розови етикет и капачка, което не бива да заблуждава относно полезните им свойства.Такива имат единствено тези с висока до средна минерализация с доказано балансиран състав на минерални соли.

Отдавна е доказано, че дехидратацията на организма води до опасни състояния и драстично влошаване на здравословното състояние. Ето защо водата е важна част от продуктовия ни асортимент. Ако обичате да пиете уискито си леко разредено с газирана вода, ще ви предложим продуктите на най-добрите марки в България.

Не излизайте от дома си без бутилка от чистата природна течност, особено ако ви предстои дълъг и натоварен ден, голяма част от който ще прекарате под горещото слънце. Водата ни е на изключително изгодни цени, предвид факта, че носи името на най-чистите български извори – Банкя, Девин, Горна баня и Балдаран.

Виж още

АБОНИРАЙТЕ СЕ!

ПОЛУЧАВАЙТЕ НАШИТЕ АКТУАЛНИ СУПЕР ПРЕДЛОЖЕНИЯ ПРЕДИ ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ!