ПРОДУКТ ОТ КАТЕГОРИЯ: Вино

ВИНО И ШАМПАНСКО ОТ ОНЛАЙН МАГАЗИН ЗА АЛКОХОЛ И НАПИТКИ PARTYDRINKS.BG ШИРОКА ГАМА БЪЛГАРСКО ВИНО, ИТАЛИАНСКО ВИНО, ФРЕНСКО ВИНО, ЧИЛИЙСКО И АРЖЕНТИНСКО ВИНО И ШАМПАНСКО.


Синьо вино Pasion Blue Chardonnay 750ml 11%

Синьо вино Pasion Blue Chardonnay 750ml 11%
Синьо вино Pasion Blue Chardonnay 750ml 11% Синьо вино Pasion Blue Chardonnay 750ml 11% Синьо вино Pasion Blue Chardonnay 750ml 11%

Синьо вино Pasion Blue Chardonnay 750ml 11%  • 24.29лв.

Алкохолен градус: От 5° до 15°

Произход: Испания

Производител: Bodegas Santa Margarita


ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПРОДУКТА

Испанско синьо вино Pasion Blue Chardonnay 750ml
Вино Страстно Синьо Шардоне е произведено от 100% грозде Шардоне, има плодов аромат и иновативен цвят, постигнат чрез процес на пигментация. Първообразът се създава от смесица от бяло и червено грозде, като бялото е основно Шардоне, след което се добавя органичен пигмент, получен от кожата на най-червеното грозде без добавени подсладители и оцветители.
Ако не успявате да намерите истинско синьо вино в магазините в София, в онлайн магазин за алкохол Partydrinks.bg то присъства винаги, при това в няколко варианта – Chardonnay, Nature Brut и Euphoria Blue Frizzante. Това са уникалните цветни вина от слънчева Испания, произведени с много умение и страст от винарна Bodegas Santa Margarita.

Характеристики
Синьо вино Pasion Blue Chardonnay е оригинално и на изключително изгодна цена в каталога ни. Това обаче не е единствената причина да го опитате. Насладете му се, защото е дръзко и различно, плодово, ароматно и свежо. Pasion Blue е плод на специална разработка, при която е търсен преди всичко плодовият резултат. Сортът Шардоне позволява да се постигне един зашеметяващ вкусов ефект.
Синият еликсир се отличава не само с ароматната си свежест, но и с необичайния си красив син цвят. Цветът е получен чрез сложен процес, включващ единствено натурално третиране. Пигментацията е постигната посредством специфични вещества, естествени пигменти, намиращи се в ципата на гроздето, наречени Антоцианини.
Причина да спрете избора си на въпросното синьо вино в своята поръчка, е универсалното му приложение на масата. То може да се сервира като аперитив със салати и леки предястия, както и с основни ястия, базирани на паста, риба, морски дарове и ориз. Свежият плодов аромат на шардонето има потенциала да разгърне вкусовите характеристики на всяко ястие, което сте подготвили за специалните си гости.
Дегустацията на Passion Blue Chardonnay е истинско откровение. Резултатът в устата е балансиран вкус с леко сладникав отенък, който създава усещането за хармония. Препоръчваме да го сервирате добре охладено до температура 6 - 8ºC.

Най-изтънченият френски сорт
Сортът Шардоне произхожда от Франция и по-конкретно от регионите на Бургундия и Шампан. Благодарение на високите технологии днес могат да се направят редица анализи, включително ДНК, които дават основание да се смята, че белият винен сорт грозде е получен чрез кръстоска на сортовете Pinot Selage и Gouais Blanc.
Името Chardonnay се свързва с луксозните френски бели сортови вина, включително шампанизираните. Смело можем да кажем, че то е най-изтънченият винен вариант на гроздето, така че произходът му съвсем не е странен. Днес Шардонето е култивирано и отглеждано в много страни по света, включително в Испания, която днес ви награждава с уникалното си синьо вино от серията Passion на винарна Bodegas Santa Margarita.
Разгледайте още: видове вина

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Най-нови продукти

АБОНИРАЙТЕ СЕ!

ПОЛУЧАВАЙТЕ НАШИТЕ АКТУАЛНИ СУПЕР ПРЕДЛОЖЕНИЯ ПРЕДИ ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ!