ПРОДУКТ ОТ КАТЕГОРИЯ: ДЖИН

Джин с гарантирано качество и най-добра цена с доставка до адрес в град София и цяла България. Голямо разнообразие от Английски джин и много други.


Джин Brockman's Agave Cut 700ml 41.2% в кутия

Джин Brockman's Agave Cut 700ml 41.2% в кутия

Джин Brockman's Agave Cut 700ml 41.2% в кутия  • 84.96лв.
  • 72.24лв.

Алкохолен градус: От 35° до 45°

Произход: Англия МексикоПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПРОДУКТА

Лимитирана серия джин Brockman's с текила Agave Cut 700ml

Перфектната комбинация от британски стил и мексикански традиции. Интензивен и мек Brockman's Gin, блендиран с премиум текила от Мексико (щат Халиско) и с розов грейпфрут.

Всичко започва с Brockman's, разбира се, най-типично британският от всички джинове, който не се страхува да прекрачва граници, да изследва огромните кътчета на планетата, за да открие нови, вълнуващи вкусове, но оставайки завинаги верен на своята същност, ненаситно мек и интензивно кадифен джин, неповторима наслада за небцето.

В Аgave Cut се сблъскват Новия със Стария свят, представяйки първокласна мексиканска текила, дестилирана от 100% синьо агаве, от сърцето на Халиско, за да предаде на Brockman's Gin съвсем нетипично, но и изцяло допълващо го вкусово изживяване. С лека нотка на розов грейпфрут получавате перфектната напитка. Лесна за пиене, но все пак смела, изтънчена и на висота. Идеален за коктейли, като класическия джин с тоник или чист.

Всяка партида Brockman's Agave Cut се произвежда в ограничени количества. Всяка бутилка е номерирана индивидуално според партидата на текилата, която внимателно е подбрана. Ултра-премиум позициониране и представяне - запечатан с восък, в изискана подаръчна кутия. Идеален подарък за всеки повод.

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Най-нови продукти

АБОНИРАЙТЕ СЕ!

ПОЛУЧАВАЙТЕ НАШИТЕ АКТУАЛНИ СУПЕР ПРЕДЛОЖЕНИЯ ПРЕДИ ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ!