Добре дошли в марка: Старосел

Старосел

Винарска изба Старосел отваря врати през 2005-та година. Намира се в  Тракийска низина на България под южните склонове на Същинска Средна гора. От тогава насам брандът се е утвърдил като лидер в премиум и супер премиум сегментите на пазара на алкохолни продукти в България.

Mайсторите винари на изба Саросел се стремят да поставят стандарта на премиум и супер премиум вина в България. Комбинацията от многовековна традиция и качествено съвременно оборудване дава отличния резултат, любим на хиляди българи.

Регионът се характеризира с континентален климат. Топло и сухо лято с добро разпределение на валежите през целия вегетативен период. Мека и топла зима без пролетни слани. Почвите са червена глинеста и канелено горска, които са богата на активни карбонати, с отличен механичен състав, изключително подходящи за отглеждане на червени сортове грозде като Мерло, Каберне Совиньон и Сира.

В портфолиото на избата можете да се насладите на богато разнообразие от червени и бели вина и ракии, които ви предлагаме на супер изгодна цена в partydrinks.bg


АБОНИРАЙТЕ СЕ!

ПОЛУЧАВАЙТЕ НАШИТЕ АКТУАЛНИ СУПЕР ПРЕДЛОЖЕНИЯ ПРЕДИ ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ!