Няма добавени продукти в тази категория.Не е редно да организирате купон и да забравите да осигурите разнообразие от безалкохолни напитки. Partidrinks.bg е борса, от която на цени на едро можете да закупите безалкохолните за всяко празнично събитие, включително детски рождени дни и други празници. Погрижили сме се нито един вид напитка да не липсва на вашата трапеза. Доставяме поръчаните продукти в цялата страна.


Не-газирани - Сокове

Натуралните сокове са подходящи за хора от всяка възраст и най-доброто решение за малките деца. Когато е избран продукт на престижна марка, неговото качество и чистотата на съставките е гарантирано. Сковете на марката Cappy, съдържат целия витаминен комплекс, съдържащ се в суровината (зрелите плодове).

Децата обожават вкусния плодов вкус на натуралните сокове. С тях, освен, че са добре хидратирани, те си набавят у нужната доза витамини за силен имунитет. Възрастните също ги обичат. Все пак натуралният сок влиза в състава на много свежи екзотични алкохолни коктейли. Комбиниран с водка, джин или който и да е друг вид спиртна напитка, сокът му придава по-лек и многократно по-приятен плодов вкус.

Виж още

АБОНИРАЙТЕ СЕ!

ПОЛУЧАВАЙТЕ НАШИТЕ АКТУАЛНИ СУПЕР ПРЕДЛОЖЕНИЯ ПРЕДИ ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ!