Добре дошли в марка: Passion

Passion

Показва 1 до 7 от 7 (1 страници)

Passion

Ако класическите вина ви се струват скучни, значи е време да опитате нещо ново, екстравагантно и оригинално. Препоръчваме да се запознаете с изящната ни колекция от розови, зелени, оранжеви и сини вина с марка Passion. С цени, напълно достъпни за редовия консуматор, вината на Bodegas Santa Margarita Испания, са начин да избягате от скуката, без да се отказвате от майсторството във винопроизводството.

Иновации, прилагани в унисон с утвърдени традиции

Bodegas Santa Margarita е основана през 2003 г. с намерението да доразвие първоначалната дейност, която предците ѝ са развивали. Това е винарна с лозови насаждения, която благодарение на качеството на своите продукти става един от пионерите в своята област. Дейността ѝ включва подбор и производство на качествени винени сортове грозде.

В резултат на придобитите знания от няколко поколения лозари, Bodegas Santa Margarita пробива собствен път в разработването и отглеждането на големи лозови насаждения. Възползвайки се от разработената си търговска мрежа, компанията работи по амбициозен проект за изграждане на винарна, оборудвана с най-иновативните съоръжения, но без да обръща гръб на традиционните практики.

Говорейки за качествено винопроизводство, трябва да кажем, че в тази винарна гроздето се третира с най-голямо уважение и се контролира от огромен технически екип. След прибиране на реколтата, гроздето се изпраща в избата, където след процеса на ферментация и стареене ще започне бутилирането на уникалните вина Hoya Hermosa и Pasion Wines, базирани на спецификацията на вината от област Кастилия.

Избирайки вино Passion Green, вие ще откриете цвета на живота, на природата, на листата на лозовите насаждения, от които то е направено. Това е всъщност бяло вино с аромат на зелени плодове и свеж, приятен вкус, което е допълнително пигментирано с изцяло натурални пигменти и без добавена захар.

Синьото Шардоне на марката е смело и дръзко, плодово, ароматно и свежо. Pasion Blue се отличава не само с ароматната си свежест, но и със своя красив син цвят. Нестандартното синьо вино получава пищния си цвят чрез сложен процес на натурално третиране с антоцианини -естествени пигменти, съдържащи се в кожата на гроздето.

Вината от този раздел се съчетават чудесно с паста, морски дарове и плодово-сметанови десерти. Сервират се леко охладени.

АБОНИРАЙТЕ СЕ!

ПОЛУЧАВАЙТЕ НАШИТЕ АКТУАЛНИ СУПЕР ПРЕДЛОЖЕНИЯ ПРЕДИ ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ!