ПРОДУКТ ОТ КАТЕГОРИЯ: ДЖИН

Джин с гарантирано качество и най-добра цена с доставка до адрес в град София и цяла България. Голямо разнообразие от Английски джин и много други.


Джин Monkey 47 500ml 47%

Джин Monkey 47 500ml 47%
Джин Monkey 47 500ml 47% Джин Monkey 47 500ml 47%

Джин Monkey 47 500ml 47%  • 68.68лв.

Алкохолен градус: От 45° до 55°

Произход: ГерманияПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПРОДУКТА

Премиум Джин Мънки 47 500ml 47%

Разбира се, изглежда някак ексцентрично да се твърди, че рецепта за джин има силата да обедини великите британски традиции, подправките на Индия и богатия пейзаж на Шварцвалд. И все пак точно тази ексцентричност определя загадъчния и смел характер на Монтгомъри Колинс, от когото произхожда премиум джин Мънки 47.

Общо 47 подбрани съставки, приготвени в изключително мека изворна вода от собствен източник от Шварцвалд, дават на MONKEY 47 ненадмината сложност и качество, което се постига изцяло чрез майсторска дестилация и зреене в традиционни глинени съдове, както и използването на местни червени боровинки - „тайно оръжие“, типично за Шварцвалд. 

Независимо дали е с тоник, като слинг, мартини или гимлет, уникалният и сложен вкус на Monkey 47 е идеална основа както за класически, така и за по-ексцентрични коктейли. С отчетливия си, чист аромат на хвойна, остра и свежа цитрусова нотка, сладък, флорален аромат, нотка на пиперливи подправки, фини горчиви плодове и дълбока и хармонично балансирана сложност с изключително пищно покритие!

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Най-нови продукти

АБОНИРАЙТЕ СЕ!

ПОЛУЧАВАЙТЕ НАШИТЕ АКТУАЛНИ СУПЕР ПРЕДЛОЖЕНИЯ ПРЕДИ ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ!