ПРОДУКТ ОТ КАТЕГОРИЯ: Уиски

МАГАЗИН С ДОСТАВКА ДО АДРЕС В СОФИЯ И ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ. УИСКИТА С ГАРАНТИРАНО КАЧЕСТВО И НАЙ-ДОБРА ЦЕНА.


Jack Daniel’s Family - 3 бутилки х 700ml

  • Jack Daniel’s Family - 3 бутилки х 700ml

Jack Daniel’s Family - 3 бутилки х 700ml  • 199.30лв.

Алкохолен градус: От 35° до 45°

Произход: САЩПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПРОДУКТА

Jack Daniel’s Family /Jack Daniel's Gentleman Jack 700ml, Jack Daniel's Single Barrel 700ml, Jack Daniel's 700ml/

Jack Daniel’s Family включва в себе си комбинацията от: Jack Daniel's Gentleman Jack 700ml, Jack Daniel's Single Barrel 700ml и Jack Daniel's 700ml, поднесени в изключително стилна кутия.

Уиски Jack Daniel’s Gentleman Jack е дестилирано и отлежало в най-старата дестилерия в Америка. То е филтрирано два пъти през въглени – един път преди и втори път след отлежаването му в обгорени дъбови бъчви. Резултатът от този процес на филтрация е едно изключително богато уиски с мек вкус. Цветът му е тъмно ръждив. Ароматът е на горена кафява захар и въглен. Вкусът е мек, на подправки и сироп. Послевкусът е на канела и лимони.

Jack Daniel's Single Barrel е истински израз на бранда Джак Даниел‘с, специално подбран от главния технолог. Всяка капка от това уиски е изключителна и всеки барел му придава собствен вкус и характер. Jack Daniel's Single Barrel има богат нос от аромати с изобилие на приятно затоплен дъб, нотки на царевица и пушек, леки нотки на подправки и карамел. Вкусът е богат, с нотки на сладост на житно растение, на ръж, докосване на кутия отпури, масло от ядки, подправки и анасон. Финалът е дълъг, с нотки на цитрус и изобилие от сладост на житни растения.

Jack Daniel's 700ml е американски бърбън, най-продавания продукт от дестилерията "Джак Даниел'с" Тенеси уиски. Прави се от 80% висококачествена царевица, 12% ръж и 8% малц. Филтрира се през специален въглен, за да се получи мек, леко опушен характер, който е типичен за "Джак Даниел'с". Притежава гладък и сладък аромат на сухи подправки, ядки и дим. С вкус на бананов млечен шейк и карамел.

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Най-продавани продукти

АБОНИРАЙТЕ СЕ!

ПОЛУЧАВАЙТЕ НАШИТЕ АКТУАЛНИ СУПЕР ПРЕДЛОЖЕНИЯ ПРЕДИ ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ!