ПРОДУКТ ОТ КАТЕГОРИЯ: КОНЯК И БРЕНДИ

КОНЯК И БРЕНДИ С ДОСТАВКА ДО АДРЕС ОТ ОНЛАЙН МАГАЗИН ЗА АЛКОХОЛ. НАЙ-ДОБРА ЦЕНА И ГАРАНТИРАНО КАЧЕСТВО ОТ PARTYDRINKS.BG


Bisquit Cognac VSOP 700ml 40%

  • Bisquit Cognac VSOP 700ml 40%

Bisquit Cognac VSOP 700ml 40%  • 58.44лв.

Алкохолен градус: От 35° до 45°

Произход: ФранцияПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПРОДУКТА

Коняк Bisquit VSOP 700ml

Коняците Бискит са единствените по рода си коняци, създадени с помощта на уникален дестилационен процес , който осигурява изключителни резултати. Тези коняци са известни с гладкостта си, както и с богатата смес от отличителни аромати.

Всяка бутилка коняк Бискит е с уникална изработка. Подписът на Александр Бискит, както и гравираното Бискит Дюбоше Е Си гарантира произхода и качеството на коняците. Гравираният грифон е иконата на Bisquit. Това мистично животно се счита за покровител на избите и коняците Bisquit.

Коняк Bisquit VSOP е пълен със златиста топлина и аромат на подправки с гладък и мек характер и дълъг послевкус. Той разкрива букет от пълни и зрели плодови аромати на носа и небцето. Този коняк има топло-кехлибарен цвят и нос – букет от суха кайсия и мед, и аромати на канела и карамфил, подчертани с нотки на роза. Вкусът е комбинация между зрели плодовeи нежни нотки на орлови нокти, цитрусови плодеве и манго. Той се сервира чист.

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Най-продавани продукти

АБОНИРАЙТЕ СЕ!

ПОЛУЧАВАЙТЕ НАШИТЕ АКТУАЛНИ СУПЕР ПРЕДЛОЖЕНИЯ ПРЕДИ ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ!